• Empreses Creatives
    Empreses Creatives El Centre d'Empreses Creatives és un projecte promogut per l'Ajuntament de Sitges
  • Centre d'empreses
    Centre d'empreses El centre és un espai orientat a projectes d'emprenedoria lligats a la creativitat. Permet ubicar 10 projectes empresarials.

El Centre d'Empreses Creatives està ubicat a l'edifici Sitges Centre de Disseny i disposa de deu mòduls de treball que es cedeixen a empreses del sector de la creativitat i la innovació.

 

El Centre d'Empreses Creatives està situat al Sitges Centre de Disseny, antic centre del grup Seat-Audi-Volkswagen, del qual se n'ha habilitat la sala de dissenyadors per tal d'ubicar-hi deu mòduls que es cedeixen a empreses del sector de la creativitat i la innovació.

El Centre d'Empreses Creatives ocupa 400 m2 de la primera planta del Sitges Centre de Disseny, on hi ha 10 mòduls per tal que 10 empreses de nova creació s’hi puguin establir. Amb l’objectiu de donar facilitats als emprenedors i potenciar el creixement del sector econòmic vinculat amb la creativitat, des de l'Ajuntament de Sitges s'ofereix un despatx a un preu de lloguer mòdic i la possibilitat de compartir serveis comuns com sales de reunió, formació i secretaria, i de l’altra, oferir una plataforma ideal d’intercanvi i generació d'idees.

 

El Centre d'Empreses Creatives es posiciona donant suport a iniciatives empresarials relacionades amb la creativitat, essent un element que vincula el final d'una etapa de desenvolupament del projecte amb les empreses consolidades.

Noticies

PRESENTACIÓ CENTRE D'EMPRESES CREATIVES

 video presentació CdEC 

NOVA CONVOCATÒRIA DE LLOGUER DE DESPATXOS AL CENTRE D'EMPRESES CREATIVES FINS EL 13 DE MAIG

Llegeix més...

A dalt